God fortsättning på 2014

skrevs den 16 januari, 2014 klockan 19:01

God fortsättning på 2014. Vi har nu kommit några veckor in på det nya året. Ett år som antagligen precis som alla andra år är oskrivet och fullt med prövningar och utmaningar. Nytt år att ta ansvar för, val att göra och beslut att fatta.

Någon av mina ”vänner” på facebook har gjort ett inlägg med en tänkvärd text på som jag tänkte dela med mig här. Den lyder som följer:

Everything you do is based on the choices you make.
It´s not your parents, your past relationship, your job or your age that is to blame.
You and only you are responsible for every decision and choise you make.

Jag tycker att den är bra, speciellt i dessa tider då vi alla, eller i alla fall jag, gärna vill att det ska vara någon annans fel.

De val och beslut som vi fattar är våra egna men orsaken till att vi gör ett speciellt val, kanske ligger hos någon annan. Men valet är fortfarande ditt.

De val som jag har gjort när det gäller Max Assistans är som ni alla vet, att anställa uppdragschefer.
Mette, som några av er redan har träffat, började för ett par månader sedan och Lena började i förra veckan.
Vi kommer att under de närmsta veckorna boka tider då vi kan komma ut och presentera dessa damer. Det kan tänkas bli att de presenteras först för brukare och anhöriga. Det kan bli så pga att tiden som bokas blir så pass snabbt att vi inte hinner avisera mötet till assistenterna i tid. Då kommer vi att återkomma så att assistenterna också får en presentation.

Vi håller nu på med att försöka fördela arbetsuppgifterna mellan Lena och Mette och det betyder att vi kommer att göra så som vi tror blir bäst. Sedan får vi se om det verkligen blev bäst. 😉

I övrigt så kör vårens aktiviteter igång vilket bla. innebär utvecklingssamtal, lönesamtal och div. utbildningar som vi håller på att planera.

Det är kallt, vinden viner, snön är i antågande med klass 1 varning i natt och ändå…………….
är det dags för er att börja fundera på sommar och semester. Semesteransökningarna ska som vanligt vara inne hos oss på kontoret senast den 15 MARS.

Med hopp om att vintern blir kort önskar jag er en god helg

/ Christel