Arbeta hos oss

Det är du som personlig assistent som gör det möjligt för den person du arbetar hos att kunna leva ett självständigt liv efter egna önskemål och val – ett liv som andra!

personlig-assistent-till-ett-barnSom personlig assistent till ett barn kompenserar du för barnets funktionsnedsättning och hjälper barnet att utvecklas och göra saker som andra barn i jämförbar ålder. Du ger också en viss avlösning för föräldrarna och gör det möjligt för familjen att leva som andra familjer.

Du är viktig!  Därför erbjuder vi dig en god arbetsmiljö, goda arbetsvillkor, kompetensutveckling och personalvård. All vår personal skall känna trygghet och trivsel och tar ansvar för ett arbetsklimat som kännetecknas av omtanke och hänsyn. Vi uppmuntrar dig att ta ansvar och egna initiativ och strävar efter att du upplever arbetet som utvecklande.

Tillsammans med dig arbetar vi för en bra kommunikation och god gemenskap. Personlig konktakt är viktig för oss. Du ska kunna nå oss på telefon eller mail och vi erbjuder regelbundna arbetsplatsträffar.

Som ny assistent hos oss deltar du i vår 2-dagars grundutbildning. Därefter anpassas din kompetensutveckling efter de unika behov som uppstår i ditt arbete. Vi erbjuder dessutom gemensamma fortbildningar och aktiviteter för både assistenter, föräldrar och brukare inom Max Assistans.

 

Här kan du som arbetar som assistent hos oss logga in för att godkänna dina arbetstider.

http://max.tidvis.se

 

 

VF_MM_LOGO_BAS_POS_RGB_150

Kollektivavtal

Som assistent ingår du under avtalet ”Bransch G Personlig assistans” som
är tecknat mellan Vårdföretagarna och Kommunal.

kollektivavtal

Utdrag ur belastningsregistret

Från och med 1 januari 2012 krävs det enligt lag registerutdrag för att arbeta med barn. För att få anställning hos oss kräver vi ett registerutdrag oavsett om du söker en anställning hos ett barn eller en vuxen.

Läs mer på polisens webbplats.

Ladda ner blankett för beställning av registerutdrag

Tystnadsplikt

Den person du jobbar hos måste känna sig trygg med att hennes rätt till privatliv garanteras. Som personlig assistent har du därför tystnadsplikt vilket innebär att du inte får lämna ut uppgifter om personen du jobbar hos eller hennes anhörigas privata förhållanden.

Arbetsmiljö

Vi strävar efter att du har en god och säker arbetsmiljö. Förutom att erbjuda utbildning och stöd i ditt arbete genomför vi regelbundna undersökningar av den psykosociala arbetsmiljön bland vår personal.

arbetsmiljo